> > > > > ziforeeks-21-naar-een-nieuwe-regeling-voor-de-personenvennootschappen

Zifo-reeks 21 - Naar Een Nieuwe Regeling Voor De Personenvennootschappen

Het boek Zifo-reeks 21 - Naar Een Nieuwe Regeling Voor De Personenvennootschappen is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Zifo-reeks 21 - Naar Een Nieuwe Regeling Voor De Personenvennootschappen" is nieuw te koop vanaf € 63,50 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 63,50 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken


Omschrijving boek
Op 15 juni 2016 presenteerde de Werkgroep Personenvennootschappen het concept van haar rapport Modernisering Personenvennootschappen tijdens een door het ZIFO en het Van der Heijden Instituut georganiseerd congres aan de VU. Aan de hand van acht boeiende inleidingen is over verschillende aspecten van dit voorstel gediscussieerd. In Naar een nieuwe regeling voor de personenvennootschappen zijn de inleidingen, het verslag van de congresdiscussies, de commentaren op het conceptrapport en het definitieve rapport gebundeld. Toepassing van het rapport Modernisering Personenvennootschappen Minister Van der Steur heeft grote waardering voor het werk van de werkgroep. "Het rapport sluit goed aan bij het beleid van het kabinet om het ondernemingsklimaat in Nederland te verbeteren en de (internationale) handelspositie van Nederland te versterken", aldus de bewindsman. Daarom betrekt hij het rapport bij de nota Vernieuwing ondernemingsrecht die in het najaar van 2016 naar de Tweede Kamer gaat. Juist omdat het rapport onderdeel uitmaakt van de politieke weg naar een nieuwe regeling voor personenvennootschappen, is het interessant voor juristen die zich met ondernemingsrecht bezighouden.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Zifo-reeks 21 - Naar Een Nieuwe Regeling Voor De Personenvennootschappen

Type: Paperback
ISBN: 9789013140972
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 63,50
Zifo-reeks 21 - Naar Een Nieuwe Regeling Voor De Personenvennootschappen

Type: Paperback
ISBN: 9789013140972
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 63,50