> > > > > de-dood-van-hitlers-duitsland-19441945

Georges Blond - De Dood Van Hitlers Duitsland 1944-1945

Het boek De Dood Van Hitlers Duitsland 1944-1945 van de auteur Georges Blond is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Dood Van Hitlers Duitsland 1944-1945" is tweedehands te koop vanaf € 10,00 bij www.stormybooks.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 10,00 bij www.stormybooks.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.stormybooks.nl
Soort boek
rode kunstlederen hardcover met opdruk op voorzijde en rug


Conditiegoed [pagina`s wel vergeeld]Aantal pagina`s267Uitgavejaarniet bekend [vml. jaren '50]Uitgegeven doorU.-M. 'West-Friesland'Kaftrode kunstlederen hardcover met opdruk op voorzijde en rugStofomslagja [beschadigd; o.a. een deel van de rug van de stofomslag ontbreekt]ISBNniet bekendCode [intern]ZOL10 Beschrijving boekOorspronkelijke titel: L'agone de l'Allemagne 1944-1945.Van juli 1944 tot mei 1945 woedde de bloedigste strijd uit de geschiedenis van Europa. In zijn boek ‘Invasie’ gaf Georges Blond het relaas van het eerste deel van dit drama in twee bedrijven; hoe de geallieerden er in slaagden de Antlantik-Wall te doorbreken en vaste voet op het Europese vasteland te verkrijgen en waarbij het een ogenblik de schijn had, dat men zegevierend zou kunnen oprukken.Maar toch, ondanks zijn wanhopige positie tussen twee legermachten, die het vanuit het oosten en vanuit het westen bedreigden, bleeft Hitlers Duitsland zich verdedigen.Adolf Hitler die in zijn val heel Duitsland wil meeslepen, zet zich schrap tegen elke poging om zijn land van de totale ondergang te redden. Zijn generaals doen een poging zich van hem te ontdoen, om zodoende nog te kunnen redden wat er te redden valt ... vergeefs. Tot aan de dag, waarop hij met zijn laatste getrouwen zelfmoord zal plegen, vallen elke minuut aan beide zijden de slachtoffers van de door hem gewilde strijd.Het is dit drama, dat door Georges Blond op een wijze wordt verteld, die ook zijn vorige boeken, zoals ‘Invasie’en ‘Onoverwonnen’, tot zulke successen heeft gemaakt.
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Georges Blond
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 8,00
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 10,00