> > > > > een-heel-kleine-geschiedenis-van-bijna-alles

Bill Bryson - Een Heel Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles

Het boek Een Heel Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles van de auteur Bill Bryson is 4 maal gevonden, 1 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Een Heel Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles" is nieuw te koop vanaf € 20,00 bij Bol.com. "Een Heel Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles" is tweedehands te koop vanaf € 17,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 20,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (3) vanaf € 17,95 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Bill Bryson


Profiel van Bill Bryson
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Een Heel Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles

Type: Paperback
ISBN: 9789045043029
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 20,00
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025439477
   
Soort boek
Hardcover


Waar komt de wereld vandaan? Hoe lang is de mens al op de aarde? Hoe groot is het heelal? Vragen die niet alleen volwassenen, maar ook kinderen stellen. Want juist kinderen kunnen een onstilbare nieuwsgierigheid aan de dag leggen als het op de grote levensvragen aankomt. Na de tekst- en geïllustreerde editie van het succesvolle Een heel kleine geschiedenis van bijna alles verschijnt nu een geïllustreerde editie speciaal voor de jeugd. Met hetzelfde enthousiasme waarmee Bill Bryson zijn volwassen lezers meeneemt op een avontuurlijke reis door het leven kunnen ook jonge lezers met de wereld kennismaken, vanaf de big bang tot het ontstaan van de mens en verder. Op een heldere en spannende manier laat Bryson hen kennismaken met de meest essentiële onderwerpen uit de bètawetenschappen.<br />Aan de hand van een grote verzameling foto's, cartoons, schilderijen en computerbeelden maakt hij de grote wereld van de wetenschap op een speelse wijze inzichtelijk. Daarnaast brengt Bryson de meest geniale, obsessieve en excentrieke wetenschappers uit de geschiedenis in beeld. Dit maakt deze editie van Een heel kleine geschiedenis van bijna alles tot een onmisbaar standaardwerk voor de nieuwsgierige jonge lezer.
Prijs
€ 17,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789045031040
   
Soort boek
Hardcover


Libris special
Prijs
€ 18,49
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789045036397
   
Soort boek
Paperback


Aan de hand van foto’s, cartoons en animaties maakt Bill Bryson de wereld van de wetenschap inzichtelijk. Dit maakt deze jeugdeditie tot een onmisbaar standaardwerk voor de nieuwsgierige jonge lezer.<br /><br />Waar komt de wereld vandaan? Hoe lang is de mens al op de aarde? Hoe groot is het heelal? Vragen die niet alleen volwassenen, maar ook kinderen stellen. Want juist kinderen kunnen een onstilbare nieuwsgierigheid aan de dag leggen als het op de grote levensvragen aankomt. Na de tekst- en geïllustreerde editie van het succesvolle Een heel kleine geschiedenis van bijna alles verschijnt nu een geïllustreerde editie speciaal voor de jeugd. Met hetzelfde enthousiasme waarmee Bill Bryson zijn volwassen lezers meeneemt op een avontuurlijke reis door het leven kunnen ook jonge lezers met de wereld kennismaken, vanaf de big bang tot het ontstaan van de mens en verder. Op een heldere en spannende manier laat Bryson hen kennismaken met de meest essentiële onderwerpen uit de bètawetenschappen. Aan de hand van een grote verzameling foto’s, cartoons, schilderijen en computerbeelden maakt hij de grote wereld van de wetenschap op een speelse wijze inzichtelijk. Daarnaast brengt Bryson de meest geniale, obsessieve en excentrieke wetenschappers uit de geschiedenis in beeld. Dit maakt deze editie van Een heel kleine geschiedenis van bijna alles tot een onmisbaar standaardwerk voor de nieuwsgierige jonge lezer.
Prijs
€ 24,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bill Bryson
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Shakespeare

ISBN: 9780007197897


Bekijk boek

Nieuw (5)
vanaf € 8,30
Tweedehands (2)
vanaf € 19,50
Nieuw (7)
vanaf € 18,34
Tweedehands (0)
At Home

ISBN: 9781784161873


Bekijk boek

Nieuw (7)
vanaf € 11,99
Tweedehands (0)