Miriam Bruijstens - Vlinder

Het boek Vlinder van de auteur Miriam Bruijstens is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Vlinder" is tweedehands te koop vanaf € 17,75 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 17,75 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Vlinder ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Vlinder
Vlinder
Vlinder

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789077671740
   
Soort boek
Hardcover


Vlinder<br /><br />Vlinder is stoer, Vlinder is lief, Vlinder is druk, Vlinder is enthousiast en o ja, Vlinder is geen paard.<br /><br />Vlinder is een meisje. Ze gaat naar school, naar opa en oma, viert haar verjaardag en Kerstmis net als alle andere kinderen. Toch is Vlinder een beetje anders dan de kinderen uit haar klas. Vlinder is namelijk snel afgeleid door haar ADHD. Dat betekent dat ze zich niet zo goed kan concentreren, dat ze een beetje druk is en soms verschrikkelijk druk en dat ze de wereld om zich heen niet altijd begrijpt. Dat geeft niets. Want Vlinder is ook creatief, slim, vrolijk en spontaan en daardoor gebeurt er altijd wel wat. Vlinder is uniek. Vlinder is Vlinder.<br /><br />Vlinder gaat over een avontuurlijk meisje. Het is een boek om te lachen en soms ook een beetje te huilen. Vlinder is vooral een boek om lekker te lezen.<br /><br />De prachtige illustraties in Vlinder zijn gemaakt door Martine Verstraete.<br /><br />
Prijs
€ 17,75
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Miriam Bruijstens
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Het Boek Van Tess

ISBN: 9789044823271


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 9,95
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 15,99
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 9,95
Tweedehands (0)