> > > > > na-het-vrijen-steek-ik-een-gedicht-op

Bert Deben - Na Het Vrijen Steek Ik Een Gedicht Op

Het boek Na Het Vrijen Steek Ik Een Gedicht Op van de auteur Bert Deben is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Na Het Vrijen Steek Ik Een Gedicht Op" is nieuw te koop vanaf € 14,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 14,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Bert Deben is een meester in het schrijven van sonnetten én light verse.
In deze bundel schept hij met vakmanschap en humor een beeld van de liefde. Het is geen lofzang, het is een verhaal over vallen en opstaan, elkaar verliezen en weer terugvinden, of niet. De dichter gaat daarbij de ruwe kanten van relaties niet uit de weg.
De gedichten lijken kleine schilderijtjes van dagelijkse taferelen, die samen een verhaal vertellen van toenadering, afscheid, hoop.

Bert Deben won met zijn poëzie talloze prijzen, publiceerde in diverse tijdschriften, geeft poëzieworkshops en treedt regelmatig op. Hoewel zijn blog honderden volgers heeft, werkte hij liever in de luwte en verscheen er nooit eerder een bundel van hem.
In dit langverwachte debuut brengt hij alle elementen van zijn schrijverschap samen.
Door zijn vormvastheid en zijn gevoel voor ritme zijn de gedichten vaak misleidend toegankelijk. Pas bij tweede en derde lezing worden de diverse lagen zichtbaar. Dit maakt ze zowel aantrekkelijk voor een breed publiek als voor doorgewinterde poëzielezers.

Meer gedichten van Bert Deben vind je op zijn blog: bertdeben.blogspot.be


Gevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Bert Deben


Profiel van Bert Deben
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Na Het Vrijen Steek Ik Een Gedicht Op

Type: Paperback
ISBN: 9789490952181
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 14,95