> > > > > vis-schaal-en-schelpdieren

Doeser - Vis-, Schaal- En Schelpdieren

Het boek Vis-, Schaal- En Schelpdieren van de auteur Doeser is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Vis-, Schaal- En Schelpdieren" is tweedehands te koop vanaf € 13,25 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 13,25 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Vis-, Schaal- En Schelpdieren ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Vis, Schaal- En Schelpdieren
Vis, Schaal- En Schelpdieren
Vis-, Schaal- En Schelpdieren

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062488476
   
Soort boek
Hardcover


'VIS, SCHAAL EN SCHELPDIEREN<br /><br />De enorme verscheidenheid aan vis, schaal- en schelpdieren is adembenemend, evenals het grote aantal verschillende manieren om ze te bereiden. Deze voortreffelijke verzameling recepten heeft voor ieders smaak wel iets bijzonders te bieden. De gerechten variëren van het eenvoudige, hoewel nooit alledaagse, tot het exotische en exquise, en de recepten zijn geïnspireerd door kookstijlen uit de hele wereld. Of uw smaakpapillen (en portemonnee) nu de voorkeur geven aan een romige vis - champignonschotel of aan truffel - kreeftrisotto, aan romige garnalensoep of aan een Tanzaniaanse vis curry, u zult merken dat de stap voor - stap recepten verbazend gemakkelijk te volgen zijn. Enkele van de bekendere gerechten zijn gerookte makreelpaté, gefrituurde zeebliek, bijzondere visschotel, forel met amandelen en fish and chips, terwijl de avontuurlijker kok bijvoorbeeld krab - ricottataartjes, zeebaars met citrusvruchten, een Creoolse visstoofschotel of spaghettini met wodka en kaviaar zou kunnen proberen. Het boek is verdeeld in zeven handige hoofdstukken: Soepen, Voorgerechten, Salades, Pasta en rijst, Gebakken en gegrilde gerechten, Ovengerechten en Curry's en stoofschotels. De belangrijkste bereidingsstadia zijn stapsgewijs met foto's geïllustreerd, waardoor de recepten voor de beginner even gemakkelijk te volgen zijn als voor de ervaren kok. Elk gerecht is in voltooide vorm prachtig gefotografeerd. Overal in het boek bieden talloze tips handige suggesties voor tijdbesparing, alternatieve ingrediënten en variaties op de recepten. De informatieve inleiding bevat advies over soorten vis, het bewaren ervan, kookgerei, ontvellen en fileren, schelpdieren en garnalen schoonmaken en de belangrijkste kooktechnieken. Of u nu een verstokte viseter bent of de geneugten van dit voedzame, gezonde en bovenal heerlijke voedsel net begint te ontdekken, deze verzameling zal u inspireren en in verrukking brengen.
Prijs
€ 13,25
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Doeser
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Wokbijbel

ISBN: 9789059204713


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 13,60
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 14,95