> > > > > vakbekwaamheid-horeca

Doreleijers - Vakbekwaamheid Horeca

Het boek Vakbekwaamheid Horeca van de auteur Doreleijers is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Vakbekwaamheid Horeca" is tweedehands te koop vanaf € 18,75 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 18,75 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041505101
   
Soort boek
Paperback


Deze methode is geschreven op basis van de exameneisen van het Horeca Branche Instituut SVH. Dat betekent dat u uitstekend voorbereid bij het examen verschijnt zonder dat u allerlei overbodige ballast krijgt voorgeschoteld. Investeren in Horeca-boeken van Uitgeverij Educatief levert daarom een optimaal rendement op. <br /><br />De Horeca-uitgaven van Uitgeverij Educatief staan bekend om hun degelijkheid door de heldere uitleg, vele voorbeelden, oefenopgaven met antwoorden en huiswerkopgaven. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor zowel zelfstudie als klassikaal onderwijs.<br /><br />Met de aanschaf en het bestuderen van deze nieuwe cursus Basisvakbekwaamheid Horeca geeft u aan verantwoordelijkheid te willen dragen voor een vakkundige bedrijfsvoering. <br />Naast de vaardigheden die u als toekomstig ondernemer leert in de cursus Sociale Hygiëne is een basis van vakbekwaamheid op het gebied van apparatuur, inrichting en verantwoord onderhoud een absolute noodzaak. Op termijn zal in uw bedrijf het welzijn van uw gasten en medewerkers namelijk een belangrijk deel uitmaken van uw 'bedrijfskapitaal'.<br />Ondernemer zijn in de horeca betekent meer dan uitsluitend handelen binnen de wettelijk vastgestelde kaders. Bij de inrichting of de overname van een horecabedrijf is de kennis die in deze cursus wordt aangereikt, onontbeerlijk.<br />De auteur en redactieleden hebben getracht door een logische rangschikking van de lesstof, het opnemen van specifieke leerdoelen en een doordachte didactische werkvorm deze cursus tot een begrijpelijk en werkbaar leermiddel te maken. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat bij een gedegen inzet het gestelde doel, een diploma Cafébedrijf, zal worden bereikt .<br /><br />Inhoudsopgave:<br />1. Marketing en bedrijfsformules<br />2. Vaardigheden van de gastheer of gastvrouw<br />3. Werkzaamheden in het horecabedrijf: voorbereiding en uitvoering<br />4. Arbeidsomstandigheden<br />5. Brandpreventie en vluchtplan<br />6. Hygiëne<br />7. Convenience food, keukenapparatuur en veiligheid<br />8. Koffiezetapparatuur<br />9. Koffie, thee, cacao, melk en melkproducten<br />10. Andere alcoholvrije dranken<br />11. Bierbereiding<br />12. Onderwerp<br />13. Het maken van wijn<br />14. Wijnbereiding en serveren van wijn<br />15. Wijngebieden<br />16. Versterkte wijnen: port, sherry, vermout en madeira<br />17. Nederlands gedistilleerd<br />18. Buitenlands gedistilleerd<br />19. Cocktails en longdrinks
Prijs
€ 18,75
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Doreleijers
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Sociale Hygiene

ISBN: 9789041509895


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 11,50
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 15,00