Ingerid Hoogervorst - Woede

Het boek Woede van de auteur Ingerid Hoogervorst is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Woede" is tweedehands te koop vanaf € 41,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 41,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Woede ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Woede
Woede
Woede

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789023422136
   
Soort boek
Hardcover


'Er is bij ons iets misgegaan...' Een bibliothecaresse op leeftijd probeert haar bestaan te reconstrueren, hoe ze werd wie ze was. Wrijving en agressie domineerden het grote gezin in Amsterdam-West waar ze opgroeide. Woede om de sporen van de verwoestende Tweede Wereldoorlog. En om het verlies van een zoete Indische tijd, die alleen nog in dromen en herinneringen kan bestaan. <br />In het gezin lijkt alles te botsen: de verloren koloniale glorie, de joodse wortels en verborgen armoede. Dat alles in een Amsterdamse nieuwbouwwijk, een rotbuurt met een labyrintische onderwereld van bergruimtes waar de bende van Boksbroer en zijn vriendjes de dienst uitmaken; in huis bewaken Zus en Koekoeksjong hun territorium, ten kost van hoofdpersoon Pinkie.<br />Dit alles vormt het toneel van een roerige huishouding, waarin meningsverschillen en ruzies luidkeels worden uitgevochten. Het resultaat is een onthutsende roman, een geschiedenis rond een zorgvuldig gekoesterd familiegeheim
Prijs
€ 41,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Ingerid Hoogervorst
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 24,95
Tweedehands (0)
Spiegels

ISBN: 9789023416920


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 16,95
Tweedehands (0)