Reneau Z Peurifoy - Woede

Het boek Woede van de auteur Reneau Z Peurifoy is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Woede" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Woede ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Woede
Woede
Woede

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789063050986
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Of iemand nu licht ontvlambaar is is, snel geïrriteerd raakt over niet noemenswaardige zaken, of moeite heeft zijn kwaadheid te uiten, met deze praktische gids laat Peurifoy de lezer zien hoe je in verschillende situaties (op het werk, in een relatie, als opvoeder van kinderen):<br />* omgaat met woede en hoe je dat kan veranderen,<br />* hoe je woede op een positieve en effectieve manier kunt uiten,<br />* wanneer kwaad worden wél het gepaste antwoord is,<br />* hoe je om moet gaan met frustraties en conflicten kunt oplossen,<br />* hoe je het beste stress, vernedering en schaamte het hoofd kunt bieden.<br />Duidelijk wordt dat het uiten van woede niet alleen maar negatief is. Het betekent ook: leren voor jezelf opkomen door je duidelijk uit te spreken, grenzen te stellen, en nee te zeggen tegen onredelijke eisen. Beheers jezelf, uit je woede!
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Reneau Z Peurifoy
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 18,99
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 17,49
Tweedehands (0)
Overcoming Anxiety

ISBN: 9780929437033


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 13,53
Tweedehands (0)