> > > > > boek-van-de-schoonheid-en-de-troost

Kayzer - Boek Van De Schoonheid En De Troost

Het boek Boek Van De Schoonheid En De Troost van de auteur Kayzer is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Boek Van De Schoonheid En De Troost" is tweedehands te koop vanaf € 44,90 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 44,90 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025417727
   
Soort boek
Pocket


<p> Vertel me wat dit leven de moeite waard maakt. Waarin vinden we schoonheid, en is er over die schoonheid ook nog iets te beweren? Waardoor worden we getroost? Wat zijn de herinneringen of verwachtingen die groter zijn dan ons verdriet? </p><p> Deze en andere vragen legde Wim Kayzer voor aan negentwintig schrijvers, wetenschappers, filosofen, beeldend kunstenaars en musici: Karel Appel, Vladimir Askenazy, J.M. Coetzee, Freeman Dyson, Rudi Fuchs, Jane Goodall, Stephen Jay Gould, Germaine Greer, Györgi Konrád, Rutger Kopland, Yehudi Menuhin, Martha Nussbaum, Simon Schama, Jan Timman en Marten Toonder. </p>
Prijs
€ 44,90
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Kayzer
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 7,00
Nieuw (1)
€ 27,50
Tweedehands (1)
€ 9,80
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 24,90