> > > > > smaak

Klosse - Smaak

Het boek Smaak van de auteur Klosse is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Smaak" is tweedehands te koop vanaf € 9,90 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,90 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Smaak ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Smaak
Smaak
Smaak

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789051216622
   
Soort boek
Hardcover


WORDT HET VANAVOND MEURSAULT OF MUSCADET ?<br /><br />Wijnen en gerechten beïnvloeden elkaar. Dat is bekend. Lang niet alle combinaties zijn succesvol. Een 'verkeerd' gerecht kan een dure wijn degraderen tot een oninteressant 'wijntje'. En dat willen gastronomische genieters niet! Zij willen dat wijnen en gerechten maximaal tot hun recht komen. Gastronomie is de kunst van het combineren van smaken. ten kunst die lang is afgedaan met een aantal regels die in de praktijk niet of nauwelijks bruikbaar zijn. Neem de standaardregel 'witte wijn bij vis'. Een dergelijke wijsheid suggereert dat alle witte wijnen hetzelfde smaken en dat het niet uitmaakt hoe de vis bereid wordt. U weet wel beter. Een Meursault is anders dan een Muscadet of een Sauternes, een oude Meursault is anders dan een jonge Meursault. En natuurlijk is een zeebaars geen paling en smaakt een krokant gebakken vis met citroen anders dan een gestoofde vis in een romige saus. Maar hoe weet je nu van te voren waar de Meursault het best bij past? En moet het dan een jonge zijn of liever een iets oudere? Een village' of een 'premier cru'? Of neemt u vandaag toch maar liever de Muscadet? antwoord op deze vragen. Op een fundamentele, vernieuwende, begrijpelijke en bruikbare manier. Het begrip smaak wordt aan alle kanten belicht. Ook de invloed van de kok en de wijnmaker op de uiteindelijke smaak van het gerecht of de wijn krijgt veel aandacht. Met behulp van een vijftigtal recepten kan de theorie aan de praktijk worden getoetst. SMAAK is daarmee een onmisbaar boek voor iedereen die van lekker eten houdt en daar nog meer van wil genieten.
Prijs
€ 9,90
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Klosse
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 36,50
Tweedehands (1)
€ 26,65
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 22,50
Wildgerechten

ISBN: 9789051215403


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 20,00
Tweedehands (0)