> > > > > een-brief-in-een-polsstok

Andre Nuyens - Een Brief In Een Polsstok

Het boek Een Brief In Een Polsstok van de auteur Andre Nuyens is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Een Brief In Een Polsstok" is tweedehands te koop vanaf € 4,00 bij www.deboekenhoeve.nl.

Tweedehands (3) vanaf € 4,00 bij www.deboekenhoeve.nl Toon 3 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Andre Nuyens


Profiel van Andre Nuyens
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
André Nyens | jeugd | historisch | 80-jarige oorlog | beleg van Alkmaar | 1573. Het is juli 1573. Voor de poorten van de stad Alkmaar liggen aan de ene kant de geuzen en aan de andere kant de Spanjaarden. De geuzen vertegenwoordigen prins Willem van Oranje, die in opstand is gekomen tegen de onderdrukking van de Spaanse koning Philips II in de Nederlanden. Voor wie moet het bestuur van Alkmaar kiezen?Leida en Klaas wonen in Alkmaar. Wanneer de geuzentroepen via een list de stad zijn binnengekomen, begint de belegering van Alkmaar door de Spaanse troepen. Leida en Klaas raken bevriend met elkaar en helpen bij de verdediging van de stad. Tijdens de weken van beleg en van toenemende honger beleven ze spannende, angstige, maar ook grappige avonturen. Illustraties van Wim Schreuder. Gebonden - Christofoor - Zeist - 2000 - 190 pag. Gebruikte hardcover in zeer goede staat.
Prijs
€ 4,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062387274
   
Soort boek
Hardcover


Tijdens het beleg van Alkmaar door de Spaanse troepen raken Leida en Klaas bevriend met elkaar en helpen bij de verdediging van de stad. In de weken van beleg beleven ze vele spannende, angstige, maar ook grappige avonturen.
Prijs
€ 17,15
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789048470112
   
Soort boek
Paperback


Het is juli 1573. Voor de poorten van de stad Alkmaar liggen aan de ene kant de geuzen en aan de andere kant de Spanjaarden. De geuzen vertegenwoordigen prins Willem van Oranje, die in opstand is gekomen tegen de onderdrukking van de Spaanse koning Philips II in de Nederlanden. <br />Voor wie moet het bestuur van Alkmaar kiezen? <br /><br />Leida en Klaas wonen in Alkmaar. Wanneer de geuzentroepen via een list de stad zijn binnengekomen, begint de belegering van Alkmaar door de Spaanse troepen. <br />Leida en Klaas raken bevriend met elkaar en helpen bij de verdediging van de stad. Tijdens de weken van beleg en van toenemende honger beleven ze spannende, angstige, maar ook grappige avonturen.
Prijs
€ 18,35
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Andre Nuyens
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 14,80
De Meikoningin

ISBN: 9789085484714


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 22,95
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 14,95