Kees Schuyt - Moed

Het boek Moed van de auteur Kees Schuyt is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Moed" is tweedehands te koop vanaf € 8,55 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,55 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Moed ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Moed
Moed
Moed

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789460030840
   
Soort boek
Paperback


Moed is van alle tijden en alle plaatsen en speelt zich af in alle kringen. Hoe komt het dat de ene mens zich opoffert en de andere wegduikt? Hoe belangrijk zijn moedige mensen voor een samenleving? Wat kunnen we van ze leren? In dit boek kozen vijftien auteurs iemand die ze bewonderen om zijn of haar moed. De hoofdrolspelers zijn afkomstig uit allerlei windstreken en periodes.<br /><br /> <br /> <br />Afzonderlijk en gezamenlijk verschaffen de verhalen een bredere kijk op het begrip 'moed'. Ze vormen een verbinding tussen verleden en heden, oudere en jongere generaties, daadkracht van toen en voorvallen van nu die, hoe alledaags ze ogenschijnlijk ook zijn, in moreel opzicht wel knellen. Waar het uiteindelijk om gaat, is het belang van Zivilcourage, van bewuste mensen die in beslissende situaties durven te kiezen. En daarmee aantonen dat medemenselijkheid niet te onderdrukken valt. <br /><br /><br /> <br />Moed verschijnt ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Nationaal Monument Kamp Vught. Kamp Vught was tijdens de Tweede Wereldoorlog het enige SS-concentratiekamp buiten het toenmalige Derde Rijk. Het was niet alleen een doorgangskamp voor vervolgde joden, maar werd ook gebruikt om een grote groep verzetsstrijders, gijzelaars en politieke gevangenen op te sluiten. Gewone mensen, die het vanzelfsprekend vonden dat ze onder ongewone omstandigheden bijzondere dingen deden.
Prijs
€ 8,55
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Kees Schuyt
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Zittende Klasse

ISBN: 9789050181747


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 9,95
Nieuw (1)
€ 12,75
Tweedehands (0)