Jan Van Der Vurst - Moed

Het boek Moed van de auteur Jan Van Der Vurst is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Moed" is tweedehands te koop vanaf € 13,99 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 13,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Moed ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Moed
Moed
Moed

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789089244154
   
Soort boek
Paperback


Moed is een menselijke deugd die overal ter wereld en in elke cultuur hoog aangeschreven staat. Maar wat is moed precies? Waar komt hij vandaan, en welke rol speelt hij in ons leven? En wat is het verschil tussen heldenmoed en 'gewone' moed, die we nodig hebben om de juiste beslissingen te nemen en trouw te blijven aan onszelf? In Moed tracht managementcoach Jan Van der Vurst een antwoord te bieden op die vragen. Aan de hand van het weinige wetenschappelijke onderzoek dat er bestaat rond het thema, en aan de hand van interviews met prominente personen uit de zakenwereld, de kunst, de wetenschap, de politiek en de sport. Mensen als Inge Vervotte, Johnny Thys, Ish Ait Hamou, Jef Colruyt, Francky Dury, Catherine Verfaillie of Guy Cassiers, die elke dag opnieuw ondervinden hoe belangrijk het is om moedig te zijn.
Prijs
€ 13,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Jan Van Der Vurst
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Stakeholdering

ISBN: 9789401462525


Bekijk boek

Nieuw (3)
vanaf € 29,99
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 18,25
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 8,25