> > > > > promotoren-promovendi

R. Sonneveld - Promotoren, Promovendi

Het boek Promotoren, Promovendi van de auteur R. Sonneveld is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Promotoren, Promovendi" is tweedehands te koop vanaf € 12,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 12,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789053562697
   
Soort boek
Paperback


Vanaf 1987 hebben zich ingrijpende wijzigingen voltrokken in het Nederlandse promotiestelsel. De invoering van de onderzoekscholen leidde tot de komst van duizenden nieuwe promovendi en tot belangrijke veranderingen in hun werk en dat van hun promotoren. Die veranderingen zijn door Hans Sonneveld 'van binnen uit' en met veel oog voor detail in kaart gebracht Promotoren en zullen zichzelf en elkaar herkennen in de etnografische beschrijving die in dit boek centraal staat. Haarscherp wordt uit de doeken gedaan hoe Zij en hun werkgevers - de universiteiten - erin geslaagd zijn de angels uit het nieuwe promotiestelsel te trekken. Men 'assimileert' wat bij het eigen belang past en schikt zich naar de promotie- bureaucratie maar blijft allergisch voor elementen van echte universitaire competitie en selectie. Sonneveld concentreert zich gaandeweg op het reilen en zeilen van de nieuwe onderzoekschool waar hij zelf sinds tien jaar nauw bij betrokken is: een microcosmos waarvan de precieze bestudering zicht biedt op ontwikkelingen van een grotere reikwijdte.
Prijs
€ 12,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van R. Sonneveld
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 29,05
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 34,40
Nieuw (1)
€ 70,95
Tweedehands (1)
€ 29,10