> > > > > handboek-forensische-geneeskunde

K. Van De Voorde - Handboek Forensische Geneeskunde

Het boek Handboek Forensische Geneeskunde van de auteur K. Van De Voorde is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Handboek Forensische Geneeskunde" is tweedehands te koop vanaf € 59,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 59,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Handboek Forensische Geneeskunde ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Handboek Forensische Geneeskunde

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789048615629
   
Soort boek
Hardcover


"Dit boek is veel boeiender dan de beste thriller, omdat het nauwgezet en zonder sensatie laat zien hoe de forensische geneeskunde vandaag een misdaad helpt oplossen. "(Knack, 25-31 mei 2011)Beluister het interview op Radio 1Allesomvattend boekForensische geneeskunde ... een meer mediagenieke tak van de geneeskunde bestaat er wellicht niet. Een echt standaardwerk dat alle aspecten van de forensische geneeskunde (thanatologie, forensische sporenonderzoek, thanato-etiologie en forensische kliniek) behandelt, bestond tot op heden niet. Full-colour beeldmateriaalProfessor Wim Van de Voorde (K.U.Leuven) nam deze uitdaging aan met de publicatie van het Handboek Forensische Geneeskunde. in een duidelijke taal doorspekt met casuïstiekmet relevante toepasselijke wetgevingmet full-colourbeeldmateriaal Over de auteurWim Van de Voorde werd in 2006 tot diensthoofd benoemd van de dienst forensische geneeskunde aan het UZ Leuven. De dienst voert jaarlijks een 900-tal medicolegale opdrachten uit en behandelt een 1000-tal DNA dossiers.Video: Voor Wim Van de Voorde hebben bloedspatten geen geheimen meer Dit boek is een must-have voor iedereen die met forensische geneeskunde in aanraking komt: studenten forensische geneeskunde, artsen, parketmagistraten, onderzoeksrechters, advocaten, lokale en federale politie, de gerechtelijke labo’s en rechercheurs.Knack: lees de recensie van Handboek forensische geneeskunde (27 mei 2011)Artsenkrant: dissectie van de gerechtelijke geneeskunde
Prijs
€ 59,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van K. Van De Voorde
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 10,00
Geloven In De Stad

ISBN: 9789061529835


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 15,00
Tweedehands (0)
Het Gouden Oosten

ISBN: 9789077070949


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 16,95