> > > > > sauzen

Sauzen

Het boek Sauzen is 10 maal gevonden, 2 maal nieuw en 8 maal tweedehands. "Sauzen" is nieuw te koop vanaf € 12,30 bij Bol.com. "Sauzen" is tweedehands te koop vanaf € 6,50 bij www.stormybooks.nl.

Nieuw (2) vanaf € 12,30 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Tweedehands (8) vanaf € 6,50 bij www.stormybooks.nl Toon 8 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Sauzen ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Sauzen
Sauzen

Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Sauzen

Type: Bindwijze overig
ISBN: 9781781860014
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 12,30
Sauzen

Type: Paperback
ISBN: 9783625124306
Levertijd: 11

Aanbieder:
€ 22,50
Tweedehands
We hebben 8 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9036601487
   
Soort boek
Hardcover


Conditieredelijk Aantal pagina`s96Uitgavejaar1989Uitgegeven doorRebo ProductionsKafthardcoverISBN9036601487Code [intern]ZOL29 Beschrijving boekOnder redactie van Ria van Eijndhoven.Het kleine boek voor liefhebbers van sauzen.Zes hoofdstukken over:basisfondswarme sauzentomatensauzenslasauzen en dressingsgrillsauzen en dipsdessertsauzenEen boek om te krijgen en te schenken. Want sauzen zij het geheim van de fijne keuken.
Prijs
€ 6,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062485406
   
Soort boek
Hardcover


<p> Heel veel mensen zoeken naar recepten voor niet al te moeilijk te bereiden en toch verrassende gerechten. De serie Koken in vrije tijd' geeft tientallen idee?n voor heerlijke gerechten die toch op vrij eenvoudige wijze zijn te bereiden. <br />Ieder deeltje in deze serie belicht een specifiek aspect van het koken: soepen, sauzen, ovenschotels, brood bakken en heel wat andere technieken en kookmethoden worden in deze serie boekjes aan de hand van vele recepten uitvoerig belicht. <br />Koken in vrije tijd is een serie kookboeken voor mensen die van lekker eten houden en toch niet al te ingewikkeld willen koken. </p>
Prijs
€ 9,80
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062484140
   
Soort boek
Hardcover


Sauzen is een boek van Andringa
Prijs
€ 12,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789026930249
   
Soort boek
Paperback


Sauzen
Prijs
€ 13,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789024328666
   
Soort boek
Hardcover


in dit boek kunt u lezen en zien hoe u een heerlijke saus kunt maken. Het vertelt u de beginselen van de sausmakerskunst en heeft tips om een saus die dreigt te mislukken nog te redden
Prijs
€ 14,90
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789036602969
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 14,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789002158841
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 14,99
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789048809905
   
Soort boek
Hardcover


Saus slaat een brug van hoofdingredi?nt naar gerecht, saus is de verbindende schakel tussen wijn en spijs.<br /><br />Erik van Loo is chef-eigenaar van het gerenommeerde tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Zijn keuken is er een van eerlijke bereidingen, wat je proeft is de beste kwaliteit ingredi?nten en pure, echte smaken. De basis van zijn gerechten stoelt op wat Erik zijn 'sauzenstelsel' noemt. Voor hem is saus niet zomaar een smaakverrijker, het is de start en het eind. Zijn sauzen, bouillons, jus en fonds zijn licht en eerlijk en vormen het fundament van zijn signatuurgerechten. Erik: 'Als ik mijn basisstelsel van sauzen niet tot mijn beschikking heb, dan ben ik net zo onthand als een zuurdesembakker zonder moederdeeg.' <br /><br />Zoals iedere grote kunstenaar teruggrijpt op oude meesters, borduurt chef Van Loo voort op het werk van Auguste Escoffier, een van de grootste chefs uit de Franse keuken. Escoffier: 'Sauzen spelen de hoofdrol in de keuken, fonds vormen de fundamentele basis. Een kok die iets goeds wil presteren zal juist daaraan grote aandacht moeten besteden.' Smaak is herinnering. Smaak is beleving. <br /><br />Dit is een boek over de weg die een saus aflegt om saus te worden - een saus van Erik van Loo. Het is een zoektocht naar smaak, via de smaakpapillen van Erik. Een tocht die begint met het kiezen van de juiste ingredi?nten en die de lezer de keuken in trekt van Parkheuvel: het domein waar de creativiteit van de meesterkok uitmondt in de mooiste en lekkerste gerechten. De recepten in dit boek zijn bedoeld voor serieuze (amateur)koks, kookscholen en iedereen die graag wil koken. De gerechten zijn omgezet in toegankelijke, maakbare receptuur die klopt, aangevuld met stap-voorstap fotografie.<br />
Prijs
€ 245,15
Bekijk boek