> > > > > de-halve-van-egmond

Bram Bakker - De Halve Van Egmond

Het boek De Halve Van Egmond van de auteur Bram Bakker is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "De Halve Van Egmond" is tweedehands te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com.

Tweedehands (3) vanaf € 7,99 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Bram Bakker


Profiel van Bram Bakker
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789029585392
   
Soort boek
Paperback


Achter het succes van De halve van Egmond zit meer dan de door velen gedeelde fascinatie voor het hardlopen. Bram Bakker schreef een boek dat niet alleen raakt aan de praktische, direct herkenbare eigenschappen van de hardloopsport, maar ook aan het heilzame effect ervan op de psyche.<br /><br />In het gewone leven is Bram Bakker psychiater. Maar wat is gewoon? Zijn dagelijks leven wordt beheerst door het feit dat hij een hardloper is. Als psychiater verbaast hij zich over het feit dat hardlopen nog steeds geen erkende medische behandeling is. De halve van Egmond geeft de lezer een prismatische kijk in het binnenste van een gepassioneerde hardloper en is tegelijkertijd een boeiend relaas over psychologische zelfhulp.
Prijs
€ 7,99
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789029566452
   
Soort boek
Paperback


Achter het succes van De halve van Egmond, dat in minder dan een jaar drie drukken beleefde, zit meer dan de door velen gedeelde fascinatie voor het hardlopen. Bram Bakker schreef een boek dat niet alleen raakt aan de praktische,<br />direct herkenbare eigenschappen van de hardloopsport, maar ook aan het heilzame effect ervan op de psyche. In het gewone leven is Bram Bakker psychiater. Maar wat is gewoon? Zijn dagelijks leven wordt beheerst door het feit dat hij een hardloper is. Als psychiater verbaast hij zich over het feit dat hardlopen nog steeds geen erkende medische behandeling<br />is. De halve van Egmond geeft de lezer een prismatische kijk in het binnenste<br />van een gepassioneerde hardloper en is tegelijkertijd een boeiend relaas over psychologische zelfhulp.
Prijs
€ 8,45
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789029564540
   
Soort boek
Paperback


In het gewone leven is Bram Bakker psychiater. Maar wat is gewoon? Zijn dagelijks leven wordt beheerst door zijn grote passie, hardlopen. Eigenlijk is hij in de eerste plaats een hardloper, en daarnaast is hij ook psychiater. Zijn eerste boek dat niet over de psychiatrie gaat, kon dan ook geen ander onderwerp hebben.<br />Behalve zijn eigen ervaringen bespreekt Bakker de positieve effecten van het hardlopen op de psyche, het belang van bewegen in de strijd tegen overgewicht en de redenen dat hardlopen ? merkwaardigerwijs ? nog steeds geen erkende medische behandeling is.<br />Zelfs de schaarse schaduwkanten van het hardlopen komen aan bod: de saaie lange duurlopen in de voorbereiding op een marathon of de frustratie van een blessure die alle trainingsschema?s ontwricht.<br />Alles bij elkaar biedt De halve van Egmond de lezer een prismatische kijk in het binnenste van een gepassioneerde hardloper, wat bij soortgenoten een blij gevoel van herkenning en bij buitenstaanders wellicht iets meer begrip voor de rennende medemens zal opleveren.
Prijs
€ 8,75
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bram Bakker
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Verademing

ISBN: 9789491729003


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 20,00
Tweedehands (3)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 10,50
Mateloos

ISBN: 9789491729102


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 15,00
Tweedehands (0)