> > > > > sporten-voor-beginners

Bram Bakker - Sporten Voor Beginners

Het boek Sporten Voor Beginners van de auteur Bram Bakker is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Sporten Voor Beginners" is tweedehands te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 7,99 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Bram Bakker


Profiel van Bram Bakker
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789048816514
   
Soort boek
Paperback


Bewegen is goed, maar de meeste mensen bewegen niet, te weinig of verkeerd. Hoe komt dat? En wanneer beweeg je genoeg? Goed bewegen geeft energie en het ontspant tegelijkertijd, het stemt blijmoedig, verbetert slaap, concentratie en je verliest er gewicht mee. Bewegen is goed voor je hart, je hoge bloeddruk en je stofwisseling.<br />Maar wat wordt bedoeld met bewegen en wat is voor jou goed om te doen? Is traplopen en fietsen naar je werk voldoende, of is het beter om lid te worden van de sportschool voor meer energie? Moet je gaan dansen en tuinieren bij depressie of is hardlopen beter? Is zwemmen goed om af te vallen en hoe lang moet je fietsen voordat je bloeddruk echt gaat zakken?
Prijs
€ 7,99
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789491729041
   
Soort boek
Paperback


Aan sportieve inspanning zitten nog veel meer positieve kanten dan alleen het plezier ervan. Goed bewegen geeft energie en ontspant tegelijkertijd. Het is goed voor je humeur, je slaap en je concentratievermogen. Je hart, bloeddruk en stofwisseling hebben er profijt van. Je wordt er slanker van. Maar wat is voor een beginnende sporter de beste aanpak? Kun je volstaan met traplopen en naar je werk fietsen, of moet je regelmatig de sportschool gaan bezoeken? Hoe lang moet je eigenlijk fietsen voor je bloeddruk echt gaat zakken? Wat is het verband tussen stress en hardlopen, tussen zwemmen en afvallen? Bij heel veel lichamelijke en psychische klachten heeft sporten een heilzame werking. Dit boek vertelt hoe je met sport en beweging jouw lichamelijk en geestelijk welbevinden aanzienlijk kunt verbeteren.<br />Bram Bakker en Koen de Jong ervaren zelf dagelijks de heilzame effecten van slim sporten, goed bewegen en goed ontspannen. En omdat ze beide een volle agenda hebben kennen ze ook de valkuilen goed. Toch maken zij drie keer per week tijd voor sport en elke dag voor een ademhalingsoefening. Waarom ze dat doen en wat ze er aan hebben, vertellen ze graag in lezingen en workshops, in hun bestseller Verademing en in dit boek.<br />
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bram Bakker
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Verademing

ISBN: 9789491729003


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 18,90
Tweedehands (2)
vanaf € 11,95
Nieuw (1)
€ 13,95
Tweedehands (2)
vanaf € 14,15
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 9,75