> > > > > zucht

Bram Bakker - Zucht

Het boek Zucht van de auteur Bram Bakker is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Zucht" is tweedehands te koop vanaf € 11,25 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 11,25 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Bram Bakker


Profiel van Bram Bakker

Andere auteurs

We hebben Zucht ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Zucht
Zucht
Zucht

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789049960360
   
Soort boek
Paperback


Verslaving is de ongebreidelde zucht naar 'iets'. Het is een even ingrijpend als ongrijpbaar fenomeen en kent vele, soms bizarre vormen. Behalve aan al of niet legale drugs en medicijnen, kun je verslaafd raken aan eten (of juist vasten), winkelen, seks, gamen, sporten, internet, de tv, noem maar op. Sommige behandelaars zien de kiem van een verslaving in de wieg, anderen in genen of cultuur. Hoe het ook zij, in onze maatschappij van overvloed is er vrijwel geen mens die niet worstelt met een of meer schijnbaar onschuldige verslavingen. Maar, zoals we telkens weer zien gebeuren, de overgang naar ernstige vormen van verslaving gaat geleidelijk en vaak ongemerkt. Tot het te laat is. " Welke biologische, lichamelijke en psychologische mechanismen spelen bij verslaving een rol? " Waarom is een verslaving zo moeilijk te bestrijden? " Wat kun je doen om verslaving te voorkomen, of om er weer uit te komen? " Welke therapieën zijn er en hoe werken ze? Daarover gaat dit boek, met naast veel nieuwe informatie ook indringende getuigenissen van ex-verslaafden.
Prijs
€ 11,25
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789048809943
   
Soort boek
Paperback


Verslaving is een even ingrijpend als ongrijpbaar fenomeen en kent vele, soms bizarre vormen. Behalve aan alcohol, drugs, nicotine en medicijnen, kun je verslaafd raken aan eten (of juist vasten), winkelen, seks, gamen, sporten, internet, de tv, et cetera. De overgang van verslaving naar ernstige vormen gaat geleidelijk en vaak ongemerkt. Tot het te laat is.<br />
Prijs
€ 15,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bram Bakker
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Verademing

ISBN: 9789491729003


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 20,00
Tweedehands (3)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 7,99
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 10,50