> > > > > verademing

Bram Bakker - Verademing

Het boek Verademing van de auteur Bram Bakker is 4 maal gevonden, 1 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Verademing" is nieuw te koop vanaf € 20,00 bij Bol.com. "Verademing" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 20,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (3) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Bram Bakker


Profiel van Bram Bakker

Andere auteurs

We hebben Verademing ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Verademing
Verademing

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Verademing

Type: Paperback
ISBN: 9789492798633
Levertijd: 6

Aanbieder:
€ 20,00
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789491729003
   
Soort boek
Paperback


De boeddhistische monnik, de topsporter en de gezonde mens hebben met elkaar gemeen dat ze, in rust, niet te snel ademen. Zonder een fysieke inspanning is een gezonde ademfrequentie namelijk vier tot acht keer per minuut. Veel mensen echter ademen continu sneller, tot meer dan twintig keer per minuut. Dat is zinloos en energievretend. Je kunt extra energie krijgen door simpelweg rustiger te ademen. In het boek staan ademhalingsoefeningen om zelf te proberen. Een ontregelde ademhaling is ook de oorzaak van uiteenlopende klachten als burn-out, hartkloppingen, concentratieproblemen, hoofdpijn, rugpijn, slaapproblemen, obstipatie en angststoornissen. Hoe komt dit? Wat gebeurt er dan in je lijf en in je hoofd? En wat kun je er zelf aan doen om het op te lossen? Daarover gaat dit boek.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789048809936
   
Soort boek
Paperback


De boeddhistische monnik, de topsporter en de gezonde mens hebben met elkaar gemeen dat ze, in rust, niet te snel ademhalen. Zonder een fysieke inspanning is een gezonde ademfrequentie namelijk vier tot acht keer per minuut. Veel mensen echter ademen continu sneller, tot meer dan twintig keer per minuut. Dat is zinloos en energievretend en het is oorzaak van uiteenlopende klachten als burn-out, depressie, overgewicht, hartkloppingen, hoge bloeddruk, concentratieproblemen, hoofdpijn, rugpijn, slaapproblemen, obstipatie en angststoornissen.<br />Hoe komt dit? Wat gebeurt er dan in je lijf en in je hoofd? En wat kun je er zelf aan doen om het op te lossen? Daarover gaat dit boek.<br />
Prijs
€ 13,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789492798220
   
Soort boek
Paperback


Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en ze verbruiken daarmee onnodig veel energie. Kun jij goed ontspannen? Als je ontspannen bent adem je zes tot tien keer per minuut, niet meer. In Verademing beschrijven we verschillende manieren om te ontspannen. Met verschillende oefeningen waar je meteen mee aan de slag kunt. Ben je vaak moe? Dan moedigen we je ook aan om gedoseerd te sporten. Door sporten te combineren met diepe ontspanning herwin je energie. In dit boek leggen we uit hoe je dat kunt doen. Duizenden mensen gingen je voor. In deze geheel herziene versie van deze bestseller over ademhaling (meer dan 50.000 exemplaren verkocht) hebben we ons boek Sporten voor beginners geïntegreerd en aangevuld. Bram Bakker (1963) is psychiater en publicist. Hij promoveerde op de behandeling van paniekaanvallen (voorheen het hyperventilatiesyndroom). In zijn vrije tijd loopt hij graag hard, en hij is een van de drijvende krachten achter de opleiding Runningtherapie, een opleiding die behandelaars helpt om hardlopen in te zetten bij depressieve patiënten. Koen de Jong (1979) is initiatiefnemer van www.sportrusten.nl, een website over ademhaling, hardlopen en wielrennen. Hij schreef diverse boeken waaronder een internationale bestseller over Iceman Wim Hof, Koud kunstje, en De Hardlooprevolutie met Stans van der Poel.
Prijs
€ 32,90
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bram Bakker
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 7,99
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 10,50
Mateloos

ISBN: 9789491729102


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 15,00
Tweedehands (0)