Salman Rushdie - Woede

Het boek Woede van de auteur Salman Rushdie is 4 maal gevonden, 0 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "Woede" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (4) vanaf bij antiqbook.com Toon 4 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Woede ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Woede
Woede
Woede

Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Amsterdam, CPNB, 2001. Paperback 20x13. Boekenweekgeschenk. 254 blz. Vertaald uit het Engels door Karina van Santen, Jan Pieter van der Sterre en Martine Vosmaer. 'Woede' is een roman over een oude, diepe liefde die misgelopen is, over een tweede, verknipte hartstocht die gebaseerd is op een misvatting, en over een derde, hartstochtelijke liefde die weleens heel goed zou kunnen uitpakken. 'Woede' is een roman over wat woede kan doen met een mensenleven: de persoonlijke woede die menselijke relaties vergiftigt, de psychotische woede die moordenaars voedt, de creatieve woede die onze grootste talenten ontketent, en de politieke woede die revoluties veroorzaakt en hele steden in de as legt. 'Woede' schetst een actueel portret van een leven aan het begin van het derde millennium, van een wereldstad in een tijd van schijnbaar eindeloze welvaart die paradoxaal genoeg in het dagelijks bestaan van veel mensen ook een tijd is van dorheid..
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9789074336635
   
Soort boek
Paperback


Uitgave ter gelegenheid van de Boekenweek 2001.ConditieredelijkAantal pagina`s254Uitgavejaar2001KaftpaperbackISBN9789074336635Code [intern]SBNL1 Beschrijving boekWoede is een roman over een oude, diepe liefde die misgelopen is, over een tweede, verknipte hartstocht die gebaseerd is op een misvatting, en over een derde, hartstochtelijke liefde die weleens heel goed zou kunnen uitpakken.Woede is een roman over wat woede kan doen met een mensenleven: de persoonlijke woede die menselijk relaties vergiftigt, de psychotische woede die moordenaars voedt, de sociale woede die geboren wordt uit gefrustreerde verwachtingen, de creatieve woede die onze grootste talenten ontketent, en de politieke woede die revoluties veroorzaakt en hele steden in de as legt.Woede schetst een actueel portret van een leven aan het begin van het derde millennium, van een wereldstad in een tijd van schijnbaar eindeloze welvaart die paradoxaal genoeg in het dagelijks bestaan van veel mensen ook een tijd is van dorheid.
Prijs
€ 5,00
Bekijk boek
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9789074336635
   
Soort boek
Paperback


Uitgave ter gelegenheid van de Boekenweek 2001.Conditieredelijk [kaft, m.n. rug, wat vlekkerig]Aantal pagina`s254Uitgavejaar2001KaftpaperbackISBN9789074336635Code [intern]SBNL1 Beschrijving boekWoede is een roman over een oude, diepe liefde die misgelopen is, over een tweede, verknipte hartstocht die gebaseerd is op een misvatting, en over een derde, hartstochtelijke liefde die weleens heel goed zou kunnen uitpakken.Woede is een roman over wat woede kan doen met een mensenleven: de persoonlijke woede die menselijk relaties vergiftigt, de psychotische woede die moordenaars voedt, de sociale woede die geboren wordt uit gefrustreerde verwachtingen, de creatieve woede die onze grootste talenten ontketent, en de politieke woede die revoluties veroorzaakt en hele steden in de as legt.Woede schetst een actueel portret van een leven aan het begin van het derde millennium, van een wereldstad in een tijd van schijnbaar eindeloze welvaart die paradoxaal genoeg in het dagelijks bestaan van veel mensen ook een tijd is van dorheid.
Prijs
€ 5,00
Bekijk boek
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9789074336635
   
Soort boek
Paperback


Uitgave ter gelegenheid van de Boekenweek 2001.Conditieredelijk [voorzijde kaft blauwe vlekjes, rug kaft stootplekje]Aantal pagina`s254Uitgavejaar2001KaftpaperbackISBN9789074336635Code [intern]NUMA Beschrijving boekWoede is een roman over een oude, diepe liefde die misgelopen is, over een tweede, verknipte hartstocht die gebaseerd is op een misvatting, en over een derde, hartstochtelijke liefde die weleens heel goed zou kunnen uitpakken.Woede is een roman over wat woede kan doen met een mensenleven: de persoonlijke woede die menselijk relaties vergiftigt, de psychotische woede die moordenaars voedt, de sociale woede die geboren wordt uit gefrustreerde verwachtingen, de creatieve woede die onze grootste talenten ontketent, en de politieke woede die revoluties veroorzaakt en hele steden in de as legt.Woede schetst een actueel portret van een leven aan het begin van het derde millennium, van een wereldstad in een tijd van schijnbaar eindeloze welvaart die paradoxaal genoeg in het dagelijks bestaan van veel mensen ook een tijd is van dorheid.
Prijs
€ 5,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Salman Rushdie
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Quichotte

ISBN: 9783570103999


Bekijk boek

Nieuw (8)
vanaf € 9,99
Tweedehands (0)
Nieuw (6)
vanaf € 9,09
Tweedehands (1)
Nieuw (1)
€ 16,99
Tweedehands (6)
vanaf € 8,50