> > > > > ebusiness

Tdi - E-business

Het boek E-business van de auteur Tdi is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "E-business" is tweedehands te koop vanaf € 8,00 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 8,00 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben E-business ook gevonden geschreven door andere auteurs:

E-business
E-business
E-business

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041907301
   
Soort boek
Overige Formaten
Prijs
€ 8,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041907301
   
Soort boek
Paperback


E-business is elektronisch zakendoen. De vorm von e-business waar men het meest van verwacht en waar dit boek over gaat, is die van verkoop van producten en diensten via Internet.<br /><br />Deze Webco@ch laat u in vogelvlucht de verschillende aspecten van e-business zien. Het boek besloot uit de volgende delen: E-business: e-commerce en webmarketing, Verkopen en betalen op Internet en Beleggen op Internet.<br /><br />Belangrijke onderdelen, zoals marketing en promotie, worden behandeld. U leert bijvoorbeeld een stoppenplan voor uw webwinkel op te zetten. Daarna buigt u zich over de inrichting van uw webwinkel en de promotie ervan - ook op Internet natuurlijk. En hoe zet u de klant aan tot kopen? Wat is de meerwaarde van uw webwinkel ten opzichte van een gewone winkel? Wat zijn veilige en gemakkelijke manieren van betalen? Hoe bundelt u bestellingen en klachten of? Bij eik onderwerp krijgt u praktische voorbeelden van websites, tips, trucs en adviezen.<br /><br />De laatste hoofdstukken behandelen het beleggen op Internet. Er worden enkele voorbeeldsites besproken van de belangrijkste banken die dit aanbieden. Ook komen vragen aan bod als: Zijn uw veiligheid en privacy gewaarborgd? Waar is recente informatie te vinden over koersen, achtergronden enzovoort? Dit boek geeft antwoord op al deze vragen.
Prijs
€ 10,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 18,75
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,05