> > > > > programmeren-volgens-bartjens

Tdi - Programmeren Volgens Bartjens

Het boek Programmeren Volgens Bartjens van de auteur Tdi is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Programmeren Volgens Bartjens" is tweedehands te koop vanaf € 18,75 bij Bol.com.

Tweedehands (3) vanaf € 18,75 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041907493
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Als je wilt leren programmeren, is dit hét boek waarmee je dat gegarandeerd lukt. Zoek niet verder! Hier krijg je kennis voor het leven en voor weinig... Geen technisch geleuter, maar glasheldere uitleg en met humor geschreven. Dat zijn in het kort de kenmerken van dit boek. Bartjens leert je alles wat je over programmeren moet weten. Niks moeilijks, niks techneuterigs en met veel voorbeelden. In dit boek maak je kennis met een van de meest fascinerende activiteiten die je met computers kunt uitvoeren. Je gaat namelijk programmeren. Klinkt dit ingewikkeld en afschrikwekkend? Vergeet het maar. Programmeren is niet zo moeilijk, het is eigenlijk zelfs gemakkelijk. Bovendien is het nog leuk ook. Klinkt dit als een leugentje? Lees dan door en oordeel zelf. Je begint eenvoudig en je leert gaandeweg ook dingen die wat moeilijker zijn. Je maakt bestanden, sorteert gegevens en ontwerpt en creëert dialoogvensters. Dit boek is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de manier waarop computers worden bestuurd en graag zelf een en ander zou willen proberen. Bartjens heeft veel opgestoken van de wet van Murphy: alles wat fout kan gaan, gaat ook fout (en altijd als het je niet uitkomt). Die kennis en ervaring deelt hij nu met je.
Prijs
€ 18,75
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041907493
   
Soort boek
Overige Formaten
Prijs
€ 24,75
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041907493
   
Soort boek
Overige Formaten
Prijs
€ 36,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,05
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 8,75