> > > > > werken-met-project-2000

Tdi - Werken Met Project 2000

Het boek Werken Met Project 2000 van de auteur Tdi is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Werken Met Project 2000" is tweedehands te koop vanaf € 19,99 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 19,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041909022
   
Soort boek
Paperback


Microsoft Project 2000 is een programma voor het beheer van projecten. Dit boek behandelt uitgebreid de mogelijkheden die Project biedt. Hiervoor worden alle benodigde routines, opdrachten en knoppen besproken. Aan de hand van een voorbeeldproject wordt getoond wanneer en vooral waarom u bepaalde opdrachten in Project gebruikt. Hoofdstukken 1 tot en met 6 tonen u hoe u projectgegevens, taken en resources invoert. Vervolgens worden de resources aan de taken toegewezen. In de hoofdstukken 7 en 8 bekijken we het optimaliseren en plannen van een project. Hoofdstuk 9 behandelt de mogelijkheden van Project om projecten te relateren door middel van één resourcepool met meer projecten of om projecten samen te voegen tot één hoofdproject. Hoofdstukken 10 en 11 breiden dit uit met het behandelen van het afdrukken van rapporten en gegevensuitwisseling. Communicatie is in een project vaak een belangrijk aspect. Met macro's en code in Visual Basic kunt u Project zo wijzigen dat ook iemand zonder diepgaande kennis van het programma de projectgegevens up-to-date kan honden. In hoofdstuk 12 leert u hoe u Project op maat maakt. Uitwisseling via internet of intranet zal steeds vaker plaatsvinden. In hoofdstuk 13 komt de uitwisseling niet Project Central en via e-mail aan bod. In hoofdstuk 14 bekijken we onder andere een sjabloon voor het bouwen van een huis, het bouwen van een kantoorpand, het implementeren van Office 2000 en het ontwikkelen van een nieuw product. In de bij lagen vindt u nuttige informatie over liet programma zelf en over het behandelde project.
Prijs
€ 19,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 18,75
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,05