> > > > > het-complete-boek-macromedia-director-8-shockwave-studio

Tdi - Macromedia, Director 8, Shockwave Sudio

Het boek Macromedia, Director 8, Shockwave Sudio van de auteur Tdi is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Macromedia, Director 8, Shockwave Sudio" is tweedehands te koop vanaf € 12,05 bij www.boekenwebsite.nl.

Tweedehands (3) vanaf € 12,05 bij www.boekenwebsite.nl Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.boekenwebsite.nl
ISBN
9789041908537
   
Soort boek
Ingenaaid met harde kaft


Het complete boek
Prijs
€ 12,05
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041908537
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 13,90
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041908537
   
Soort boek
Hardcover


Het Complete Boek Macromedia Directer 8 Shockwave Studio is uw paspoort tot de zich snel ontwikkelende wereld van multimedia. Dit boek leert u alles wat u nodig hebt om professionele multimediapresentaties en -toepassingen te maken en te publiceren, van een inleiding in basisconcepten van Director tot een uitgebreide bespreking van de meest geavanceerde functies. Director, Shockwave, Xtra's en Lingo maken alle onderdeel uit van een naadloos, uiterst krachtig geheel. In dit boek leert u hoe u met deze vier componenten interactieve multimedia voor internet en cd-roms maakt die anderen beslist versteld zullen doen staan.<br /><br />Director. Macromedia heeft Director omgevormd tot een hulpmiddel voor internet connectiviteit. U kunt een browser openen vanuit een Director- film en deze gebruiken om afbeeldingen, geluid, video en gegevens binnen te halen van het web. In Het Complete Boek Directer 8 Shockwave Studio wordt getoond hoe u dit doet en worden alle details besproken, waaronder automatisch nummers draaien, downioaden via ftp en http, cd's voor Windows en Mac maken en werken in een intranetomgeving.<br /><br />Shockwave. Zoals de nieuwe titel van het pakket al zegt, wordt Shockwave, en daarmee internet, meer en meer geïntegreerd in de Director-omgeving, wat u in staat stelt om de mooiste interactieve websites en animaties te maken. Alle functies voor webpublicatie van Director worden besproken en met behulp daarvan kunt u alles aan, van eenvoudige en complexe animaties tot spellen en geavanceerde gebruikersinterfaces.<br /><br />Xtra's. De plug-ins die worden toegevoegd aan de open architectuur van Director zijn zo uitgebreid en krachtig geworden dat ze een essentieel onderdeel vormen van het gebruik van Director. Dit boek bevat een uitgebreid overzicht van Xtra's en Xobjects, waarbij wordt uitgelegd waar u ze kunt vinden, wat ze doen en hoe u ze ten volle kunt benutten.<br /><br />Lingo. Deze scripttaal van Director biedt u de mogelijkheden die u nodig hebt om geavanceerde multimediaproducten te maken. Met behulp van Lingo- scripts kunt u interactiviteit, Shockwave en zelfs Flash -elementen aanbrengen in uw product. Directer en Lingo samen vormen een uitgebreide omgeving voor het creëren van vrijwel eik soort multimediapresentatie of product. Dat mede door deze uitgebreidheid Lingo een uitdaging kan vormen, zal dus geen verrassing zijn. Om u te helpen in het boek een uitgebreide lijst van Lingo -opdrachten opgenomen.<br /><br />kunt dit boek beschouwen als de toverspreuken en trucs die u helpen toveren. U moet weten wanneer u deze kunsten gebruikt, maar ook hoe. Het boek is bedoeld voor snel lerende gebruikers, voor mensen die Director beschouwen als de kans n hun leven en deze met beide handen aangrijpen. Het is tevens te gebruiken als naslagwerk, zodat u naar een bepaald gedeelte kunt bladeren om snel uw geheugen op te frissen.
Prijs
€ 22,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 18,75
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 8,75