> > > > > het-beste-boek-internet

Tdi - Het Beste Boek Internet

Het boek Het Beste Boek Internet van de auteur Tdi is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Het Beste Boek Internet" is tweedehands te koop vanaf € 17,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 17,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041907394
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


HET BESTE BOEK Internet<br /><br />Het Beste Boe k Internet is uniek in zijn soort en vormt het bewijs dat kwaliteit ook goedkoper kan. Dit boek behandelt Internet tot In alle finesses en is zo samengesteld dat een grote groep gebruikers, van beginners tot professionele internauten', er baat bij heeft.<br /><br />Een korte inhoudsopgave:<br />Internet - de basis Inleiding, abonneren en e-mail gebruiken<br />Browsen en meer Netscape Navigator, Internet Explorer, <br />boeken<br />Zelf wébpagina's maken Ontwerp uw eigen site in HTIML of met <br />Frontpage<br />Uw PC en hardware Nuttige info over onderhoud en upgraden van uw <br />systeem
Prijs
€ 17,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 18,75
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,05