> > > > > webmaster-ecommerce

Tdi - Webmaster E-commerce

Het boek Webmaster E-commerce van de auteur Tdi is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Webmaster E-commerce" is tweedehands te koop vanaf € 10,49 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 10,49 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041908117
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 10,49
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041908117
   
Soort boek
Hardcover


E commerce<br /><br />Onder E commerce verstaan we iedere vorm van elektronisch zakendoen. Er bestaan vele soorten van E commerce die uiteenlopen van het aanbieden van diensten bij het verwerken van betalingen tot het bouwen van een web winkel.<br /><br />Dit boek is met name geschreven voor potentiële (web) ondernemers. Het belangrijkste wat u in dit boek leert, is dat een klant vertrouwen moet hebben in uw web winkel. Als een klant dit heeft, zal hij hier namelijk steeds meer geld gaan uitgeven en zal hij bovendien nieuwe klanten aanbrengen.<br /><br />Deze webmaster laat u in vogelvlucht de verschillende aspecten van E commerce zien. De belangrijkste onderdelen, zoals marketing en promotie, worden behandeld. Ook leert u het een en ander over HTML en over pakketten die u kunt gebruiken om uw web winkel in te richten. Verder leert u hoe u uw website kunt marteken en promoten, welke betaalmethoden u kunt gebruiken en hoe u aan klantenservice en distributie kunt doen.
Prijs
€ 13,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 18,75
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,05