> > > > > werken-met-linux-red-hat-62

Tdi - Werken Met Linux Red Hat 6.2

Het boek Werken Met Linux Red Hat 6.2 van de auteur Tdi is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Werken Met Linux Red Hat 6.2" is tweedehands te koop vanaf € 14,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 14,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041906908
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Linux red hat 6.2<br /><br />In de wereld van de computerindustrie is linux een verbazingwekkend fenomeen. Het laat zien dat kwaliteitssoftware niet noodzakelijk afhankelijk is van de grootmachten van de commerciële software industrie. Linux heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een uitstekend besturingsysteem voor de PC. Het ondersteunt een breed scala van hardwareproducten, inclusief de meest bekende en meest gebruikte randapparatuur. Het werkt bovendien krachtig en snel waardoor de functionaliteit van een pc kan worden vergeleken met die van werkstations. als besturingssysteem kan Linux worden gebruikt voor vrijwel alle typen toepassingsgebieden: besturing(zoals X Window, een grafische gebruikersomgeving, vergelijkbaar met het bekendere microsoft Windows), tekstverwerking, programmeertalen en internetprogramma's.
Prijs
€ 14,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 18,75
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,05