> > > > > windows-me-volgens-bartjens

Tdi - Windows Me Volgens Bartjens

Het boek Windows Me Volgens Bartjens van de auteur Tdi is 4 maal gevonden, 0 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "Windows Me Volgens Bartjens" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (4) vanaf bij antiqbook.com Toon 4 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
9789041908940 Goed Onbekend
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041908940
   
Soort boek
Overige Formaten
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041908940
   
Soort boek
Bindwijze overig


Als je met Windows Me wilt leren werken, is dit hét boek waarmee je dat gegarandeerd lukt. Zoek niet verder! Hier krijg je kennis voor, het leven en voor weinig...<br /><br />Geen technisch geleuter, maar glasheldere uitleg en met humor geschreven. Dat zijn in het kort de kenmerken van dit boek. Bartjens leert je alles wat je over Windows Me moet weten. Niks moeilijks, niks techneuterigs en met veel voorbeelden.<br /><br />Hier vind je alle antwoorden op vragen over Windows Me en dan ook nog in begrijpelijke taal. Je kunt nu tenminste een computer gebruiken zonder dat je er eerst voor moet studeren.<br /><br />Je leert in dit boek wat Windows Me voor je kan doen. Om te beginnen geeft Bartjens een overzicht van de hardware en het geheugen dat je nodig hebt om Windows Me te draaien.<br /><br />Natuurlijk leer je programma's te gebruiken die bij Windows Me worden geleverd, zoals de Verkenner en de Taakbalk.<br /><br />In het laatste deel maak je kennis met internet. Je leert hier ook voorzichtig om van je bureaublad een zogeheten Active Desktop te maken.<br /><br />Bartjens heeft veel opgestoken van de wet van Murphy: alles wat fout kan gaan, gaat ook fout (en altijd Is het je niet uitkomt). Die kennis en ervaring deelt
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041908940
   
Soort boek
Overige Formaten
Prijs
€ 12,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 18,75
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,05
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 8,75